Schubertstraat (Bouwnr. 8)
6661 AW Elst (GE)

€ 780.000

Vrij op naam
Foto‘s (6)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Wonen aan de Schubertstraat (Bouwnr. 8)
2-onder-1-kap
Nieuwbouw
2024
A+++
In centrum,
Vrij uitzicht
In overleg
Ja
193 m2
366 m2
170 m2
Schubertstraat 8
3
5
4
Douche,
Ligbad
Achtertuin, Voortuin
Oost
Berging
5
Warmtepomp
Volledig geisoleerd
2 parkeerplaatsen
AanwezigOmschrijving

Welkom in de muziekbuurt in Elst.
Wonen in een energiezuinig nieuwbouwhuis met energielabel A+++, maar wel in een bestaande wijk van het gemoedelijke dorp Elst? Dit is je kans. Schipper Bosch bouwt 8 woningen op de hoek van de Schubertstraat en de Brahmstraat, tegenover sportcentrum De Helster. Op loopafstand van het gezellige centrum, het NS-station met een goede verbinding naar Arnhem en Nijmegen en meerdere basisscholen.

Wonen aan de Schubertstraat
Deze zeer ruime twee-onder-een-kapwoning aan de Schubertstraat heeft maar liefst een woonoppervlakte van 193 m2. De woning heeft een ruime kavel en een heerlijke tuin op het oosten, met voldoende ruimte om twee auto's op eigen terrein te parkeren. Met drie ruime woonlagen is deze woning ideaal voor een (groot) gezin. Op de begane grond en eerste verdieping is de verdiepingshoogte maar liefst 2,85 m1. De woning is standaard voorzien van een badkamer met ligbad en inloopdouche, een luchtwarmte-pomp (ten behoeve van verwarming en warm water), vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping, dakkapel en zonnepanelen. Een garage, een extra dakkapel en een uitbouw aan de woningen behoort tot de mogelijkheden.

Hoe is de indeling?
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De begane grond kan vergroot worden met een uitbouw, waarbij de keuken eventueel naar de achterzijde verplaatst kan worden.

Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel. Verder is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger.

De tweede verdieping is ruim van opzet en voorzien van een dakkapel. Hier maak je een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld een overloop en twee (slaap)kamers.

In de achtertuin bevindt zich een (fietsen)berging.

Meer informatie over dit project en deze woning kunt u terugvinden op https://schipperbosch.nl/de-klassiekers-elst/ 

Is uw interesse gewerkt? Neem gerust contact op via 033-4562363Deze woning bezichtigen in Elst (GE)?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl