sbnl de plek voor goed vastgoed

We verhuren en beheren bijzondere woon- en werklocaties van hoge kwaliteit. Dat doen we met oog voor gebouw, gebruiker, omgeving en de toekomst en met behulp van proactieve en betrokken huismeesters. sbnl is het platform voor goede huisvesting en snapt wat de klant wil.

Duurzame visie
Onze panden zijn vaak progressief in kwaliteit toename, we  kiezen voor duurzame oplossingen en materialen. Ook als we iets vervangen doen we dat op duurzame wijze, zo is een nieuwe lamp standaard LED. We handelen milieubewust, plaatsen zonnepanelen op onze gebouwen en stimuleren elektrisch vervoer door laadpunten en snelladers te plaatsen.

Flexibel
We kunnen flexibel met ruimte omgaan. We vallen je niet onnodig lastig, maar delen iets pas als het is opgelost. We reageren snel en efficiënt en nemen initiatief.

Gevoel voor de omgeving
We snappen hoe iets zich verhoudt tot de omgeving en hebben respect voor (historische) elementen. We gaan goed om met groen, daarnaast zijn onze gebouwen en omgevingen goed verzorgd.

Proactieve en betrokken huismeesters
We beschikken over huismeesters die zowel technisch als sociaal onderlegd zijn. Zij zijn in staat in te schatten wat de behoefte van de klant is, nemen de uitgangspunten van sbnl daarbij in ogenschouw en reageren efficiënt, met slimme, praktische en functionele toepassingen.

Aanbod
Kijk in het menu voor ons actuele huur- en koopaanbod in bedrijfsruimtenwoningen en bouwgrond en voor de services van onze afdeling Beheer.

sbnl is onderdeel van Schipper Bosch.

sbnl werkt professioneel, inspireert en maakt blij

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl