Coördinator Binnendienst

Sbnl is op zoek naar een Coördinator Binnendienst (24 - 40 uur)

Ben jij een veelzijdige en servicegerichte professional die graag het eerste aanspreekpunt is voor huurders en technisch beheerders? Heb je affiniteit met vastgoed en techniek? Dan is deze functie perfect voor jou!

Wie zijn wij?
SBNL verhuurt en beheert hoogwaardige woon- en werklocaties. Bijzondere plekken waar je blij van wordt. Ons kantoor is gevestigd in een uniek pand aan de Basicweg in Amersfoort, waar we met een klein en hecht team de vastgoedportefeuille van ons moederbedrijf Schipper Bosch beheren.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een Coördinator Binnendienst die snel kan schakelen en uitstekende service verleent. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en technisch beheerders, en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wat ga jij doen?
Je registreert storingsaanvragen, serviceverzoeken en offertes in ons geautomatiseerde systeem en informeert huurders over de status ervan. Het beheren van de mailbox waar meldingen binnenkomen behoort ook tot je taken, evenals het onderhouden van contacten met technisch beheerders en facilitaire leveranciers.

Je bewaakt de voortgang van lopende zaken, overlegt periodiek met onze technische partner, en legt alle communicatie en afspraken vast in het systeem Synergy. Incidentele controles van onderhoud aan bedrijfspanden op locatie voer je samen met technisch beheerders uit.

Eigenschappen van de ideale kandidaat:
De ideale kandidaat beschikt over een stevige persoonlijkheid en kan prioriteiten stellen. Servicegerichtheid, zelfstandigheid, en pro-activiteit zijn belangrijke eigenschappen, evenals nauwkeurigheid en punctualiteit. Affiniteit met techniek, uitstekende communicatieve vaardigheden, gevoel voor commercie en relevante werkervaring zijn essentieel voor deze functie.

Wij zoeken iemand die 24 tot 40 uur per week beschikbaar is en bij voorkeur in Amersfoort of omgeving woont.

Vragen?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mathijs Bosma via 033 456 23 63. Wij beantwoorden je vragen graag!

Sluit je aan bij ons enthousiaste team en help ons bijzondere locaties te beheren. We kijken uit naar je sollicitatie!

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl