Oliemolenhof 108
3812PB Amersfoort

€ 1.950

Per maand
Foto‘s (10)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Kantoorruimte
Bestaande bouw
Per direct
Ja
182 m2
1
Te openen ramen,
Airconditioning
Aanwezig
€ 300 per maandOmschrijving

In 1992 diende het gebouw als tentoonstellingsruimte tijdens de wereldberoemde kunsttentoonstelling Documenta IX in Kassel (Duitsland). In 1994 nam de gemeente Almere De Paviljoens in gebruik als gemeentelijke kunstinstelling: Museum De Paviljoens. Schipper Bosch gaf het architectonische bouwwerk in 2014 een derde leven in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Robbrecht en Daem hebben De Paviljoens ontworpen als verplaatsbaar bouwpakket. Daarbij konden de architecten, vanwege het ’tijdelijke karakter’ van het gebouw, een standaard vormgeving volgens voorgeschreven bouwnormen, omzeilen. De derde bestemming en locatie in De Nieuwe Stad toont aan dat het ontwerp werkt. De gebouwen voegen niet alleen schoonheid en kwaliteit toe aan de plek, ze bieden ook letterlijk ruimte voor nieuwe initiatieven.

Naast huisvesting van Schipper Bosch, WAUW Marketing en Young Capital is dit pand beschikbaar voor een ondernemer die zich in De Nieuwe Stad wil vestigen.

Uniek aan deze locatie is het speelse karakter door onder andere het hoge plafond van maar liefst 7 meter en de grote raampartijen. Ieder paviljoen heeft zijn eigen toegang. De begane grond beschikt over een vergaderruimte, pantry, toiletten en open kantoor- en/of bedrijfsruimte. Door de strak afgewerkte wanden en vloeren krijgt het geheel een moderne uitstraling.

Op de eerste verdieping bevindt zich nog een open kantoor- en/of bedrijfsruimte die in verbinding staat met de begane grond. Daarnaast is er nog een extra werkplek gemaakt om geconcentreerd te kunnen werken.

Bij mooi weer is er gelegenheid tot ontspanning bij de Eemhaven of te genieten van de zon op de naastgelegen vlonder.

Waar is het object gelegen?
Alle voorzieningen, waaronder NS-station en het centrum van Amersfoort, bevinden zich op loopafstand. De locatie is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De Nieuwe Stad is een stad in het klein, met een diversiteit aan bedrijven, winkels, evenementen, horeca, onderwijs en een sterke gemeenschap. Samen met bewoners bouwen we aan een innovatieve microstad: authentiek en avontuurlijk, met mooie historie en veel toekomst.

Wat is de opleverstaat?
Het object wordt onder andere opgeleverd inclusief:
radiatoren;
airco-units (ter overname);
vloerafwerking;
pantry;
buitenzonwering;
toilet.

Aanvaarding, huurtermijn en opzegtermijn
In overleg.

Wat huur ik?
De totale oppervlakte bedraagt 182 m2 b.v.o. welke verdeeld is in 129 m ² begane grond en 53 m2 gelegen op de verdieping en is als volgt ingedeeld:

een grote open ruimte met op een gedeelte een verdiepingsvloer;
een vergaderruimte;
een sanitaire ruimte.

Welke diensten krijg ik geleverd?
Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:

Onderhoud tuin / terrein/ parkeerplaatsen/ slagboom;
Onderhoud en periodieke controle C.V. installatie;
Onderhoud en periodieke controle luchtbehandeling;
Schoonhouden van daken en goten;
Glasbewassing buitenzijde (2x keer per jaar);
Schoonmaak gevel (niet beglazing);
Levering warmte, water en elektra van het gehuurde (afrekening op basis van metrage);
Onderhoud en periodieke controle brandslanghaspels/ontruimingsinstallatie (indien aanwezig);
Vuilafvoer bedrijfs-/ papierafval;
Glasverzekering;
Terrein beveiliging;
Administratiekosten ad. 5% over de vergoeding van leveringen en diensten.

Waar mag ik het voor gebruiken?
Bedrijfsfunctie

Is er parkeergelegenheid?
Het Paviljoen bevindt zich nabij het laadplein van de Oliemolenhof. Op het laadplein kunnen 20 auto’s tegelijk worden opgeladen. Parkeren tijdens het laden is gratis. Heeft u geen elektrische auto? In de nabijheid zijn er ook diverse andere openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Indien gewenst is het ook mogelijk – zo lang er op de locatie nog niet gebouwd wordt – parkeerplaatsen te huren op het parkeerterrein aan de Eemlaan. De kosten per parkeerplaats bedragen € 1.750,- excl. BTW per jaar. Hiervoor wordt een separate gebruiksovereenkomst opgesteld, naast de huurovereenkomst.

Wat kost het?
Huurprijs € 1.950,- per maand te vermeerderen met BTW. excl. servicekosten. De servicekosten bestaan uit een vast gedeelte van € 300,- per maand en een gedeelte op afrekening (water/elektra/warmte) met een voorschot van € 1.350,- per maand, beiden te vermeerderen met BTW.

Moet ik een garantie stellen?
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW belaste verhuur.Dit bedrijf bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl