Valkestraat 12a
3811 KD Amersfoort

€ 1.500

Per maand
Foto's (17)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Eengezinswoning
Bestaande bouw
2018
A
In centrum
In overleg
100 m2
10 m2
0.00 m2
0.00 m2
0.00 m2
Open keuken
Toilet, Douche, Ligbad
Hal
Achtertuin
Noordoost
Berging
5
Warmtepomp
Volledig geisoleerd
1 parkeerplaatsen
Te openen ramen
Britt Schoonderbeek | 06 13 70 84 30
€ 40 per maandOmschrijving

Waar ligt het?
Dit bijzondere stukje Amersfoort ligt achter de bekende winkelstraat van Amersfoort; de Langestraat. Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, gelegen in een authentieke buurt en omgeven door monumentale panden. Het station is vlakbij en op enkele minuten rijden vind je de A28 en overige rondwegen. Het is een geliefde buurt om te wonen; er zijn verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, scholen, kinderdagverblijven en sportscholen, in de nabije omgeving.

Met een historische binnenstad, gezellige evenementen, gevarieerd winkelaanbod, bijzondere architectuur en een natuurlijke omgeving heeft Amersfoort voor iedereen wel iets te bieden.

Wat huur ik?
De woning heeft drie verdiepingen en heeft een woonoppervlakte van circa 100 m², achter de woning is er een tuin, berging en een parkeerplaats.

Wat kost het?
De huurprijs bedraagt € 1.500,00 per maand excl. servicekosten.

Welke diensten krijg ik geleverd?
De servicekosten bedragen € 40,00 excl. btw per maand als voorschotbedrag op de vergoedingen voor leveringen en diensten en hebben betrekking op: schoonhouden van daken en goten; onderhoud en schoonmaak gevels; onderhoud en periodieke controle verwarmingsinstallatie (warmtepomp), inclusief storingen en voorrijkosten; onderhoud en periodieke controle mechanische ventilatie installatie; onderhoud binnenhof anders dan eigen tuin; onderhoud hekwerk; 5% administratiekosten over het bedrag van de vergoeding van levering en diensten.

Hoe wordt het opgeleverd?
De woning wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief keukeninrichting voorzien van onder andere een combi-oven/magnetron, inductie kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer en het toilet is compleet sanitair en tegelwerk aangebracht. De vloer en kast in slaapkamer wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder.

Wanneer kan ik mij vestigen?
Per 1 september 2020.

Hoe is de parkeergelegenheid?
De huur is inclusief 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Hoe lang huur ik?
De minimale huurperiode is 1 jaar.

Wat is de betaaltermijn?
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten (excl. btw) worden per maand vooruit middels automatische incasso geïncasseerd.

Huurcontract Het huurcontract wordt opgesteld conform de richtlijnen van de R.O.Z. (Raad voor Onroerende Zaken).

Welke zekerheidssteling wordt gehanteerd?
Als zekerheidsstelling dient er een waarborgsom gestort te worden ten bedrage van twee maanden huur vermeerderd met servicekosten.Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl