Spakenburgkade 4
3826 CP Amersfoort

€ 535.000

Kosten koper
Foto's (37)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Grachtenpand
Bestaande bouw
2010
A
Aan water,
Aan park,
Aan rustige weg,
In woonwijk,
Vrij uitzicht,
Open ligging
Per direct
Ja
204 m2
84 m2
29 m2
4
6
4
Open keuken
Toilet, Douche, Ligbad
Dakterras
Zuidwest
Inpandige garage
Centrale verwarming
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel Glas (gedeeltelijk)
1 parkeerplaatsen
Mechanische ventilatie,
Glasvezel
Aanwezig
Govaert Makelaardij | 033-4630444Omschrijving

Deze 4 verdiepingen tellende zeer royale "torenwoning" van maar liefst 773 m³ en twee terrassen is ontstaan vanuit het idee dat het wonen een knipoog kan geven naar de nieuwe romantiek; het wonen in een toren(tje) dat oprijst uit het water, het uitkijken over de polder en het Kaipark, een geborgen deelname aan een nieuw stedelijke invulling.

De indeling is als volgt: entree aan parkzijde met berging, meterkast en toegang tot inpandige garage met berging, ruime iets lager gelegen woonkeuken, trap naar 1e verdieping en terras aan waterzijde.

1ste verdieping: grote, zeer lichte woonkamer met flink terras aan de parkzijde, berging en toilet.

2de verdieping: overloop, separaat toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers – 1 met uitzicht op het water en 1 met uitzicht op het park.

3de verdieping: overloop, bergruimte met cv-installatie en aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers – 1 met uitzicht op het water en 1 met uitzicht op het park.

Waar is de Spakenburgkade gelegen?
Deze parel van een "torenwoning" ligt in de wijk De Laak, het 'Grachtenrijk' in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden tref je in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op vijf passen van deze woning ligt tevens het Kaipark. Een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die je maar kan wensen.

Welke voorzieningen zijn er?
In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die je (of je gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen & middelbare school en van moderne bibliotheek tot het winkelcentrum.

Hoe is de bereikbaarheid?
Vanuit je woning zou je het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen sta je ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw. Heb je een eigen bootje, dan vaar je vanaf je huis zo door de weilanden naar Bunschoten/Spakenburg. Wie wil dat niet? Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl