Maanlander 25
3824 MN Amersfoort

€ 1.550

Per maand
Foto's (11)   Terug naar overzicht Download brochure

Kenmerken

Kantoorruimte
Bestaande bouw
Per direct
Ja
0.00 m2
266 m2
1
1
€ 250
Lichtstraten,
Airconditioning,
Mechanische ventilatie,
Pantry,
Toiletten,
Entree
Hidde ten Hoor
€ 27,50 per m² per jaar

Omschrijving

Vanaf de doorgaande weg richting het centrum van Amersfoort, de rondweg-Noord is het pand goed te zien. Via de gezamenlijke entree op de begane grond kom je op de 1e verdieping waar diverse ruimtes zijn gesitueerd. De vele raampartijen in de ruimte zorgen voor veel daglicht wat een aangenaam werkklimaat geeft. 

 

Waar is het object gelegen?
Het object is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord. Calveen ligt tussen de afslagen 12 en 13 van de A1 en op ca. 3 minuten van het klaverblad Hoevelaken. Een bushalte alsmede het laadstation voor uw elektrische auto bevinden zich op loopafstand. 

Op dit bedrijventerrein zijn o.a. gevestigd zoals KPN business Centre, Eigenhuis keukens, diverse autodealers als Kreyne Suzuki, Van Mossel Kia en Stam Renault, ABN/AMRO hypothekengroep, diverse notariskantoren, auto schade herstelbedrijven, A1 Plaza, hotel restaurant Van der Valk en Mc Donald's.

Wat huur ik?
De oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt ca. 266,54 m². Het totale metrage bedraagt ca. 286 m²; dit is inclusief de algemene ruimte op de begane grond van ca. 19,27 m². Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Waar mag ik de ruimte voor gebruiken?
Op grond van het bestemmingsplan “bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object bedrijventerrein 2 en is bestemd voor bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.2 en bedrijven in de categorie 1 tot en met 4.1 zoals aangeduid in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Hoe wordt de ruimte opgeleverd?
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- Eigen entree
- Scheidingswanden
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Vloerbedekking
- Mechanische ventilatie
- Radiatoren
- Airco 
- Kabelaansluiting cat 5/6 
- 2 x toilet
- 2 x pantry

Hoe is de parkeergelegenheid?
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein. De kosten van een parkeerplaats bedragen € 250,- per parkeerplaats/jaar exclusief BTW.

Wat kost het?
De huur bedraagt € 1.550,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurbetaling
Per maand vooruit middels automatische incasso.

Wat is de duur van de huurovereenkomst? 
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Hoe wordt de garantie berekend? 
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Welke diensten krijg ik geleverd?
De vaste vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten (servicekosten) bedraagt € 27,50 per m² exclusief BTW en heeft betrekking op:
- het onderhoud van de cv ketel
- het gas, water, elektra verbruik van de kantoorruimte.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Wat is mijn opzegtermijn?
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Wanneer is het object beschikbaar?
In overleg.Download brochure

Dit bedrijf bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl