Klingelbeek 82
6812 EA Arnhem

€ 965.000

Vrij op naam
Foto‘s (11)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Landgoed Klingelbeek
Appartement
Bestaande bouw
2021
In overleg
Nee
147 m2
23 m2
3
2
Open keuken
Toilet,
Douche,
Ligbad
Balkon
GlasvezelOmschrijving

Het Tuinhuis heeft drie woonlagen en een ruime kelder voor de bergingen. Er zijn 7 appartementen gecreëerd. Het parkeren vindt plaats achter het Bosgebouw.

Huisnummer 82 (A6) bevindt zich op de tweede verdieping en is met 147 m2 gebruiksoppervlakte een meer dan royaal 3-kamer appartement. Wat gelijk opvalt is het schitterende buitenterras van maar liefst ruim 22 m2 met zicht op de Moestuin. Verder een grote living van bijna 50 m2 met een aangrenzende keuken van bijna 25 m2. De keuken is compleet en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Via de woonkamer komt u in de study die met een dubbele deur afsluitbaar is. Verder treft u aan 2 slaapkamers een zeer ruime badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en voorzien van luxeus tegelwerk. Uiteraard is het appartement gasloos en voorzien van vloerverwarming.

De locatie: Landgoed Klingelbeek is prachtig gelegen in de bocht van rivier de Rijn. Onderdeel van de stad, maar toch het gevoel van wonen in de vrije natuur. Binnen 10 fietst u naar de binnenstad van Arnhem en het centraal station. Op enkele minuten loopafstand zijn voorzieningen, zoals een supermarkt. Ook het mooie dorp Oosterbeek ligt om de hoek.

In het laagste deel van het landgoed, waar vroeger een beek was, is water het hoofdthema. Hier komen twee valleien samen bij de zwemvijver. Het badhuis siert de rand van de zwemvijver en hierin komt een mogelijkheid tot verkleden. Aan de rand van het badhuis komt een terras om optimaal van de zwemvijver te genieten.

Energie & Warmte: De woningen op Landgoed Klingelbeek worden volledig aardgasloos verwarmd door middel van een centrale houtpelletketel. Via een ondergronds leidingstelsel komt warm water de woning in en gaat het afgekoelde water weer terug naar de ketel voor een nieuwe opwarmronde. De warmtelevering (voor zowel ruimteverwarming als tapwater) wordt verzorgd door Warmtebedrijf Arnhem. De meeste gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen op de daken.

Beheer terrein: Tijdens de bouw wordt het landschap door VIC landscapes in z'n geheel aangelegd. Het gezamenlijke landgoed moet daarna onderhouden worden. Dit zal VIC landscapes eveneens verzorgen. Elke woning op het landgoed draagt bij aan de kosten voor het beheer. De hoogte van deze bijdrage verschilt per woning en is afhankelijk van de grootte van de woning en het daarmee samenhangende aandeel in de gemeenschap. De bijdrage voor het beheer va het landgoed is verplicht.

Bijzonderheden:
· alle appartementen zijn voorzien van afgewerkte plafonds en wanden (exclusief vloerafwerking);
· alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en hoogwaardig sanitair/tegelwerk;
· alle appartementen hebben één eigen parkeerplaats achter het Bosgebouw;
· In het complex zijn 2 inpandige garageboxen te koop (géén extra parkeerplaats achter Bosgebouw mogelijk);
· Berging in kelder;
· naast servicekosten is een bedrag per maand aan retributie verschuldigd. Dit betreft een vergoeding voor het medegebruik en onderhoud van het terrein en de faciliteiten op Landgoed Klingelbeek;
· zie voor gedetailleerde informatie de projectwebsite.Deze woning bezichtigen in Arnhem?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl