Klingelbeek 78
6812 EA Arnhem

€ 2.150

Per maand
Foto‘s (13)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Landgoed Klingelbeek
Appartement
Nieuwbouw
2021
In overleg
Nee
147 m2
4
3
Open keuken
Toilet,
Douche,
Ligbad
Balkon
Berging
6
Glasvezel
€ 268 per maandOmschrijving

MOESTUINPLEIN
Aan het Moestuinplein liggen de gebouwen Poorthuis en Tuinhuis en Rijnzicht. Het vierde gebouw krijgt per 1 januari 2024 een publieke functie; hier worden een sportstudio en een (kleinschalig) restaurant gevestigd.

TUINHUIS
Door de uitvoering in rode bakstenen, afgewerkt met chippermortel, vormt het een geheel met de andere gebouwen rondom dit plein. Een bijzonder element is het marmer dat op verschillende plekken een mooi contrast vormt met de bakstenen.

Het Tuinhuis heeft drie woonlagen en een ruime kelder voor de bergingen. Er zijn 7 appartementen gecreëerd. Het parkeren vindt plaats achter het Bosgebouw. Op dit moment zijn 5 van de 7 appartementen reeds verhuurd en/of verkocht.

De appartementen Klingelbeek 78 (A4) en 82 (A6) zijn qua afmeting met 147 m2 identiek aan elkaar en worden per 1 januari 2024 te huur aangeboden. Huurprijzen € 2.150,-- (nr. 78) en € 2.250,- (nr. 82) exclusief service- en retributiekosten. Deze laatste kosten zijn voor het onderhoud aan het landgoed.

RIJNZICHT
Gebouw Rijnzicht heeft vier woonlagen en in dit gebouw bevinden zich vier riante appartementen, alsmede een ruime kelder waar de bergingen gesitueerd zijn. Het parkeren vindt plaats aan het Moestuinplein, dus ‘voor de deur’. Per 1 januari 2024 bieden wij de volgende appartementen te huur aan:
Klingelbeek 50; 149 m2, € 2.500,-
Klingelbeek 54; 192 m2, € 2.850,-
Alle bedragen zijn exclusief service- en retributiekosten. Deze laatste kosten zijn voor het onderhoud aan het landgoed.

LOCATIE
Landgoed Klingelbeek is prachtig gelegen in de bocht van rivier de Rijn. Onderdeel van de stad, maar toch het gevoel van wonen in de vrije natuur. Binnen 10 fietst u naar de binnenstad van Arnhem en het centraal station. Op enkele minuten loopafstand zijn voorzieningen, zoals een supermarkt. Ook het mooie dorp Oosterbeek ligt om de hoek.

In het laagste deel van het landgoed, waar vroeger een beek was, is water het hoofdthema. Hier komen twee valleien samen bij de zwemvijver. Het badhuis siert de rand van de zwemvijver en hierin komt een mogelijkheid tot verkleden.

ENERGIE EN WARMTE
De woningen op Landgoed Klingelbeek worden volledig aardgasloos verwarmd door middel van een centrale houtpelletketel. Via een ondergronds leidingstelsel komt warm water de woning in en gaat het afgekoelde water weer terug naar de ketel voor een nieuwe opwarmronde. De warmtelevering (voor zowel ruimteverwarming als tapwater) wordt verzorgd door Warmtebedrijf Arnhem. De meeste gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen op de daken.

BEKEER TERREIN
Het landschap is door VIC landscapes aangelegd. Het gezamenlijke landgoed moet daarna onderhouden worden. Elke woning op het landgoed draagt bij aan de kosten voor het beheer. De hoogte van deze bijdrage verschilt per woning en is afhankelijk van de grootte van de woning en het daarmee samenhangende aandeel in de gemeenschap. De bijdrage voor het beheer va het landgoed is verplicht. Deze kosten noemen wij retributiekosten.

VILLAPLEIN
De historische Villa is én blijft de blikvanger van Landgoed Klingelbeek. Het monumentale gebouw heeft hoge ramen en vele authentieke details. Ze is het meest uitgesproken in kleur en behoudt de meest prominente ligging aan de Rijn.

De voorgevel van de Villa wordt volledig gerestaureerd. Van de zijgevels wordt zoveel mogelijk behouden en in goede staat gebracht. De achtergevel wordt geheel vernieuwd en krijgt een eigentijds gezicht dat heel goed past bij de imposante voorkant. De villa blijft één geheel, maar er worden drie tijdslagen zichtbaar: de 19e-eeuwse voorgevel, de naoorlogse zijgevels en de eigentijdse achtergevel. Het pand wordt bovendien stevig verduurzaamd: geïsoleerde muren en gevel en uiteraard gasloos.

De spreekwoordelijke ‘kers op de taart’; HET PENTHOUSE

Dit exclusieve appartement is met haar 165 m2 gebruiksoppervlakte en haar fabelachtig zicht op de Rijn en de stad Arnhem met recht een van de mooiste penthouses in de regio. Middels de prachtige met messing beklede lift bereikt u de tweede verdieping en wordt u direct verrast door de riante entree, een ruimte die zich voor meerdere doeleinden leent. De living en keuken kenmerken zich vooral door veel licht; u heeft meerdere mogelijkheden om vanuit de living en de keuken het dakterras te betreden. Dit terras heeft een driezijde oriëntatie zodat u de gehele dag van zowel de zon als schaduw kunt genieten. Bij het opkomen van de zon ziet u de Eusebiuskerk in vol ornaat. De twee slaapkamers en sanitaire ruimte completeren dit penthouse. Groot voordeel is dat u bij de afwerking nog volop mogelijkheden heeft om zelf uw droomkeuken en sanitaire ruimten in te richten c.q. te realiseren.

BIJZONDEREHEDEN
• Het penthouse is voorzien van afgewerkte plafonds en wanden (exclusief
vloerafwerking);
• Het penthouse wordt geleverd exclusief keuken en sanitair/tegelwerk;
• Het penthouse beschikt over airconditioning in de woonkamer en beide slaapkamers.
• Het penthouse wordt voorzien van vloerverwarming;
• Het penthouse wordt voorzien van een CO2-gestuurd gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning;
• De aluminium kozijnen in de zuid- en westgevel zullen worden voorzien van een zonwering welke elektrisch te bedienen is;
• Het penthouse heeft één eigen parkeerplaats op het Villaplein. Optioneel is er een extra parkeerplaats te verwerven;
• Berging in kelder welke bereikbaar is via lift, trap en buitenom;Deze woning bezichtigen in Arnhem?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl