Dirk Loogenstraat 28
3814BC Amersfoort

€ 325.000

Vrij op naam
Foto‘s (5)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Eengezinswoning
In aanbouw
2023
In centrum,
In woonwijk
In overleg
Ja
55 m2
60 m2
2
3
1
Voortuin
Warmtepomp
Volledig geisoleerd
1 parkeerplaatsenOmschrijving

De moderne stadswoning XS bestaat uit 2 woonlagen met een terugliggende opbouw. De entreegevel ligt dieper ten opzichte van de voorgevel waardoor er parkeergelegenheid is op eigen terrein. Tevens beschikt de stadswoning XS over een voortuin.

Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken met een grote raampartij die zorgt voor veel licht. De woonkamer is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde. Ook hier zorgt een groot raam voor veel daglicht en zon tot diep in de woning, maar ook voor een goede relatie met de openbare ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer en aangrenzend de badkamer.

De opstelling van de keuken is een suggestie. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom en kan naar eigen wens door de koper worden samengesteld. De woning beschikt over een badkamer met een toilet, wastafel en inloopdouche.

De afmetingen in deze plattegronden zijn indicatief en kunnen afwijken van het resultaat. De definitieve afmetingen staan in de contractstukken.

Goed om te weten

Parkeren

Elke woning heeft minimaal één parkeerplaats tot de beschikking. De parkeerplaats(en) worden uitgevoerd met halfopen grastegels.

Keuken

De keuze van de keuken blijkt in de praktijk heel persoonlijk te zijn. Om van een huis een thuis te maken laten we de keuze van de keuken dan ook aan de koper over. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen.

Sanitair

Alle woningen worden opgeleverd inclusief een ingericht toilet en badkamer met sanitair.

Materiaal

De woningen worden gebouwd in CLT – Cross Laminated Timber, oftewel kruislaags hout. Bouwen met hout is veel duurzamer dan de traditionele betonbouw. Doordat het hout kruislings gelijmd wordt is het een zeer stevig bouwmateriaal.

Energie en warmte

Elke woning wordt voorzien van een lucht-water warmtepomp ten behoeve van verwarming en warm water. Ook krijgen alle woningen zonnepanelen. De vloeren van de begane grond en eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming.

 

Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op via 033-4562363Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl