Dirk Loogenstraat 18
3814BC Amersfoort

€ 715.000

Vrij op naam
Foto‘s (7)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Eengezinswoning
Nieuwbouw
2023
In centrum,
In woonwijk
Per direct
Ja
127 m2
97 m2
3
5
3
Achtertuin, Dakterras
21
Warmtepomp
Volledig geisoleerd
1 parkeerplaatsenOmschrijving

De moderne stadswoningen bestaan uit 3 woonlagen met een terugliggende opbouw. De entreegevel ligt dieper ten opzichte van de voorgevel waardoor er parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Op straatniveau is naast de entree van de woning de berging gesitueerd. Aan de tuinzijde bevindt zich de woonkeuken. De woonkamer ligt op de eerste verdieping aan de voorzijde. Een groot raam zorgt voor veel daglicht en zon tot diep in de woning, maar ook voor een goede relatie met de openbare ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer en de badkamer.

De tweede verdieping, met één ruime slaapkamer, ligt terug ten opzichte van de eerste verdieping waardoor een groot dakterras op het zuid/zuidoost ontstaat. De privacy schermen tussen de woningen worden mee ontworpen en zijn onderdeel van de architectuur.

De opstelling van de keuken is een suggestie. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom en kan naar eigen wens worden samengesteld. De woning beschikt over een badkamer met een toilet, wastafel en inloopdouche.

De afmetingen in deze plattegronden zijn indicatief en kunnen afwijken van het resultaat. De
definitieve afmetingen staan in de contractstukken.

Goed om te weten

Parkeren

Elke woning heeft minimaal één parkeerplaats tot de beschikking. De parkeerplaats(en) worden uitgevoerd met halfopen grastegels.

Bergingen

De stadswoningen, met uitzondering van stadswoning XS, worden voorzien van een inpandige berging aan de voorzijde van de woning. Deze is geïsoleerd en verwarmd door middel van vloerverwarming.

Keuken

De keuze van de keuken blijkt in de praktijk heel persoonlijk te zijn. Om van een huis een thuis te maken laten we de keuze van de keuken dan ook aan de koper over. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen.

Sanitair

Alle woningen worden opgeleverd inclusief een ingericht toilet en badkamer met sanitair.

Dakterras

Deze grotere stadswoningen hebben naast een stadstuin ook de beschikking over een dakterras. Dit terras wordt voorzien van betontegels en de privacy schermen bestaan uit een metalen frame met houten geveldelen. Aan de voorzijde komt een hekwerk van metaal met blank glas.

Materiaal

De woningen worden gebouwd in CLT – Cross Laminated Timber, oftewel kruislaags hout. Bouwen met hout is veel duurzamer dan de traditionele betonbouw. Doordat het hout kruislings gelijmd wordt is het een zeer stevig
bouwmateriaal.

Energie en warmte

Elke woning wordt voorzien van een luchtwaterwarmtepomp ten behoeve van verwarming en warm water. Ook krijgen alle woningen zonnepanelen. De vloeren van de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping (niet van toepassing op Dirk Loogenstraat 28) worden voorzien van vloerverwarming.

Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op via 033-4562363

 Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl