Stovestraat 9
3811 KA Amersfoort

€ 2.150

Per maand
Foto's (20)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Stovestraat 9
Eengezinswoning
Bestaande bouw
2018
A
In centrum
In overleg
Nee
130 m2
0.00 m2
0.00 m2
0.00 m2
3
5
4
Open keuken
Douche, Ligbad
Hal, Aparte toilet, Stookruimte
Zijtuin
Noord
Berging
Warmtepomp
Volledig geisoleerd
1 parkeerplaatsen
sbnl | 0334562363
€ 80 per maandOmschrijving

Tussen de Valkestraat en de Stovestraat zijn 10 unieke stadswoningen in 2018 gerealiseerd. Door de unieke bouwstijl hebben alle woningen een geheel eigen karakter gekregen en klaar voor de toekomst met energielabel A. De stadswoning met tuin én eigen parkeerplaats aan de Stovestraat 7 is per direct beschikbaar voor de verhuur.

Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, gelegen in een authentieke buurt en omgeven door monumentale panden. De geweldige ligging maakt dit een geliefde plek om te wonen. Aan de ene kant de binnenstad van Amersfoort en aan de andere kant een goede aansluiting met de snelweg die je door heel het land brengt.

De moderne woning wordt geheel afgewerkt verhuurd, inclusief sanitair en keuken. Uniek is – zeker in de binnenstad van Amersfoort – de eigen parkeerplaats én tuin waarover iedere woning beschikt. In overleg is het mogelijk om enkele zaken van de vorige bewoner over te nemen, denk daarbij aan bijvoorbeeld de vloer en raambekleding.

Waar ligt het?
Dit bijzondere stukje Amersfoort ligt achter de bekende winkelstraat van Amersfoort; de Langestraat. Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, gelegen in een authentieke buurt en omgeven door monumentale panden. Het station is vlakbij en op enkele minuten rijden vind je de A28 en overige rondwegen. Het is een geliefde buurt om te wonen;  er zijn verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, scholen, kinderdagverblijven en sportscholen, in de nabije omgeving.

Met een historische binnenstad, gezellige evenementen, gevarieerd winkelaanbod, bijzondere architectuur en een natuurlijke omgeving heeft Amersfoort voor iedereen wel iets te bieden.

Wat huur ik?
De woning heeft drie verdiepingen en heeft een woonoppervlakte van circa 130 m², naast de woning is er een berging en een parkeerplaats.

Wat kost het?
De huurprijs bedraagt € 2150,00 per maand excl. servicekosten.

Welke diensten krijg ik geleverd?
De servicekosten bedragen € 80,00 excl. btw per maand als voorschotbedrag op de vergoedingen voor leveringen en diensten en hebben betrekking op:

  • schoonhouden van daken en goten;
  • onderhoud en schoonmaak gevels;
  • onderhoud en periodieke controle verwarmingsinstallatie, inclusief storingen en voorrijkosten
  • onderhoud en periodieke controle mechanische ventilatie installatie;
  • onderhoud binnenhof anders dan eigen tuin.
  • onderhoud hekwerk
  • 5% administratiekosten over het bedrag van de vergoeding van levering en diensten.

Hoe wordt het opgeleverd?
De woning wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief keukeninrichting voorzien van onder andere een combi-oven/magnetron, inductie kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer en het toilet is compleet sanitair en tegelwerk aangebracht. De vloer wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder.

Wanneer kan ik mij vestigen?
In overleg.

Hoe is de parkeergelegenheid?
De huur is inclusief 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Hoe lang huur ik?
De minimale huurperiode is 1 jaar.

Wat is de betaaltermijn?
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten (excl. btw) worden per maand vooruit middels automatische incasso geïncasseerd.

Huurcontract
Het huurcontract wordt opgesteld conform de richtlijnen van de R.O.Z. (Raad voor Onroerende Zaken).

Welke zekerheidssteling wordt gehanteerd?
Als zekerheidsstelling dient er een waarborgsom gestort te worden ten bedrage van twee maanden huur vermeerderd met servicekosten.

 

 

 Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Makelaardij

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl