Spakenburgkade 18
3826 CP Amersfoort

€ 589.000

Kosten koper
Foto's (35)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Grachtenpand
Bestaande bouw
2008
A
Aan water,
Aan park,
Aan rustige weg,
In woonwijk,
Vrij uitzicht,
Open ligging
Per direct
242 m2
93 m2
14 m2
3
6
4
Open keuken
Toilet, Douche, Ligbad
Hal, Aparte toilet, Bijkeuken
Inpandig balkon, Dakterras
Zuidwest
Inpandige garage
Centrale verwarming
Volledig geisoleerd
Te openen ramen, Mechanische ventilatie, Databekabeling
1 parkeerplaatsen
Te openen ramen,
Mechanische ventilatie,
Databekabeling,
Zonnecollectoren,
Schuifpui
Govaert Makelaardij | 0334630444Omschrijving

Imposant en royaal gezinshuis op één van de mooiste plekken van Amersfoort, direct aan het water en het park. Door de bijzondere indeling en de vele raampartijen geniet u op iedere verdieping van een prachtig uitzicht over de weilanden en het Laakpark. Daarnaast beschikt deze waterwoning ontworpen door NL Architects over een heerlijk terras boven het water en is ontworpen om optimaal te genieten van de ruimte in de woning, de zon en het uitzicht over het water.

De indeling is als volgt: entree, toilet, berging en lichte ruimte die voor allerlei doeleinden geschikt is, zoals bijvoorbeeld garage of praktijkruimte, 2 terrassen aan waterzijde waarvan 1 inpandig.

1ste verdieping: Via de trap komt u op de woonverdieping. Wat direct opvalt is de enorme ruimte en het vele daglicht. Aan de parkzijde treft u een grote glaspartij aan met openslaande ramen, deze kunnen over de hele breedte open geschoven worden. Op deze verdieping ook een toilet en een ruime berging.

2de verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer met toilet en aparte wasruimte.

Kom kijken! We laten het je graag zien!

Waar is de Spakenburgkade gelegen?
Deze royale waterwoning ligt in de wijk De Laak, het 'Grachtenrijk' in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden tref je in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op vijf passen van deze woning ligt tevens het Laakpark. Een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die je maar kan wensen.

Welke voorzieningen zijn er?
In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die je (of je gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen & middelbare school en van moderne bibliotheek tot het winkelcentrum.

Hoe is de bereikbaarheid?
Vanuit je woning zou je het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen sta je ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw. Heb je een eigen bootje, dan vaar je vanaf je huis zo door de weilanden naar Bunschoten/Spakenburg. Wie wil dat niet?Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl