Sluiswachter
3861 SN Nijkerk


Nader overeen te komen
  Terug naar overzicht Download brochure

Kenmerken

Bedrijventerrein Watergoor
Bouwgrond
Open ligging,
Op bedrijventerrein,
Op industrieterrein
In overleg
Ja
2902 m2
Aanwezig
Martijn Schimmel | (033) 456 23 63

Omschrijving

Voor de organisatie die op een absolute toplocatie wil zitten met een gebouw die voldoet aan alle wensen ontwikkelt Schipper Bosch, waar sbnl onderdeel van is, (indien gewenst) voor en met u het ideale bedrijfspand. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Een prachtige kavel beschikbaar op bedrijventerrein Watergoor aan de noordwestkant van de gemeente Nijkerk. Het bedrijventerrein grenst aan de andere wijken Arkervaart en Schulpkamp. De kavel heeft een oppervlakte van 2.902m².

Op het bedrijvenpark zijn diverse bedrijven uit verschillende sectoren gevestigd ; variërend van dienstverlenende- tot producerende bedrijven. Tevens biedt Watergoor een gevarieerd aanbod van grootschalige detailhandel. De locatie is gesitueerd vlakbij de A28 en uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen.

Naast verkoop van de grond kan projectontwikkelaar Schipper Bosch, waar sbnl onderdeel van is, voor u op de grond een vastgoedproduct ontwikkelen dat geheel aansluit op uw huisvestingswensen.

Op basis van uw programma van eisen wordt een vastgoedproduct ontwikkeld welke u zowel van ons kunt kopen als huren. Ook zijn er mogelijkheden om de grond in erfpacht te nemen, waarbij u alleen de grond huurt en vervolgens het gebouw in eigen beheer dan wel door ons laat realiseren. Daarnaast is het mogelijk om een optie te nemen op de gerealiseerde opstal en deze aan te kopen zodra uw bedrijf er aan toe is.

Wij werken graag één of meerdere opties uit naar een concrete aanbieding.

Neem contact op met:
Martijn Schimmel

martijn@sb.nl
(033) 456 23 63Download brochure

Deze grond bezichtigen in Nijkerk?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl