Boulevard Heuvelink 160
6828 KX Arnhem

€ 745.000

Kosten koper
Foto's (10)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Boulevard Heuvelink
Herenhuis
Bestaande bouw
1875
Aan rustige weg,
In centrum,
In woonwijk
In overleg
Nee
387 m2
283 m2
120 m2
4
11
8
Geen keuken
Hal
Achtertuin, Voortuin, Balkon
Zuid
Parkeerplaats
Kantoorruimte
Inpandig
Geen verwarming
Dubbel Glas (gedeeltelijk)
Te openen ramen
Afwezig
Willemsen Makelaars | 026 445 27 51Omschrijving

Ervaar de magie van een herenhuis uit de negentiende eeuw. Op dit moment wordt de voormalige autogarage aan de Boulevard Heuvelink herontwikkeld tot drie karakteristieke herenwoningen. De woningen zijn gerealiseerd rond 1875 en zijn beschermd stadsgezichten van de gemeente Arnhem. Van oorsprong is het pand in gebruik genomen als een Passement Fabriek (voor het vervaardigen van decoratief borduurwerk). Later werd het garagebedrijf wat werd uitgebreid met een derde (vrijstaande) woning. 

Momenteel wordt het pand, in overleg met de gemeente Arnhem weer teruggebracht in authentieke stijl, maar met de kwaliteit van hedendaagse tijd. Aan de binnenkant bent u vrij om de woning naar eigen wens af te bouwen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om, indien gewenst, via ons in overleg met een architect de binnenruimte in te delen zodat het een woning op maat wordt. 

Het pand bestaat uit twee geschakelde herenhuizen van ieder vier woonlagen met onder de woning een ruime kelder. Beide woningen hebben hierdoor maar liefst een inhoud van circa 1600m3 en een royale woonoppervlakte van circa 350m2. Met een verdiepingshoogte van circa 5 meter op de begane grond zijn er tal van (bijzondere) mogelijkheden te creëren binnen de woning. Kies bijvoorbeeld voor een woonkeuken op de begane grond, een garage voor uw auto of een kantoor of praktijk aan huis. 

De ligging van de woningen is ideaal; zo zijn de achtertuinen gelegen op het zuiden en heeft de woning een achterom. ook het parkeren voor de auto is geregeld; aan de straatzijde bestaat er de mogelijkheid voor het parkeren met een parkeervergunning. 

De Boulevard Heuvelink is een statige laan gelegen in het Boulevardkwartier, op nog geen tien minuten lopen tot het hart van de binnenstad van Arnhem. De in de nabijheid gelegen Steenstraat biedt ales op het gebied van de dagelijkse levensbehoefte. Zo zijn er verschillende delicatessewinkels en (biologisch verantwoorde) supermarkten te vinden. 

Bent u geïnteresseerd in de ze fantastische woning die u nog geheel naar eigen wens kunt indelen? Neem contact op met de makelaar voor een bezichtigingsafspraak. Deze kan u meer vertellen over verschillende verbouwingsopties en mogelijkheden tot koop. En u uitgebreide informatie verstrekken die is samengesteld door Monumenten Adviesbureau in verband met de karakteristieke, monumentale waarde. 

Let op: de impressies geven een indicatieve eerste indruk van de woningen. Op de impressies zijn mogelijke opties weergegeven, echter kunnen aan deze impressies geen rechten worden ontleend.Deze woning bezichtigen in Arnhem?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 14 60
factuur@sb.nl